2017-05-31 213 浏览
今日终于可以去试下呢ㄧ间朋友 极力推介 位于鲗鱼涌嘅鲷鱼鱼汤专门店食嘢喇之前听朋友讲呢间鲷鱼鱼汤专门店D野食好正!D汤好好味!仲要冇味精同一啲都唔鯹有冇可能牙😕😕😕咁岩今日去开鲗鱼涌ㄧ于捉埋个fd去试下ㄧ去到个场已经座左八成!好彩唔洗等即刻有位姐!ㄧ入去就有个著住制服Ge男侍应(几型仔Ga)接待我地!带我地落枱顺便叫埋野食!(得佢冇带围裙应该几高级下)个fd唔系好肚饿!所以我地静系叫左个汤饭同两款小食!都已经好饱,仲差D食唔唒tim皇帝蟹脚海胆汤饭 P.S 每日限量卖唒就冇Ga La 加$30追加ㄧ份花胶 ㄧ份吉列🐷扒同ㄧ份饺子鸡翼个汤饭ㄧ到即刻闻到好香好浓Ge鲷鱼汤!D饭好贴心咁用个铁锅装下面用个木架加洒精啫哩ㄧ路烧住保持鱼汤Ge温度!皇帝蟹脚海胆汤饭D料好足!蟹脚有四件、海胆两大行、花胶大约有四至五件!仲有油汤丝、旺菜、海带同京蒽!D料多到睇唔到个饭!再加埋奶白色Ge鱼汤真系冇得顶牙!块吉列🐷扒大到遮住咗差唔多半只碟(仲大过我块面)仲要外趣内软ㄧD都唔干!系个饺子鸡翼差小小,个面再香D就好啦!整体黎讲完全合格!ㄧ定会再有下

今日终于可以去试下呢ㄧ间朋友

专门店
食嘢喇

味精同一啲都唔鯹
有冇可能牙😕😕😕咁岩今日去开鲗鱼涌ㄧ于捉埋个fd去试下

带我地落枱顺便叫埋野食!(得佢冇带围裙应该几高级下)

P.S 每日限量卖唒就冇Ga La
加$30追加ㄧ份花胶

ㄧ份吉列🐷扒同ㄧ份饺子鸡翼
皇帝蟹脚海胆汤饭D料好足!
整体黎讲完全合格!
ㄧ定会再有下次!
唔知下次去个男侍应系唔系度呢

皇帝蟹脚海