2016-09-16
2073 浏览
香港人同朋友聚会实会拣放题,令到放题店开到成行成市,但奈何就此走样!今次要隆重介绍的就是这间大井町日式放题......位于荃湾中心3楼,荃湾站与荃湾西站的中心点,连接九龙与新界既线成就左呢餐饭局!我地7:00入座,可任食2小时,$238加一......经过上次放题,都知要咁上下价位架啦!特色:场地大,成层都属于佢既天下!坐得舒适,食得舒适!!! 我地两个人坐左个四人台!饮品、甜品、雪糕、生果,自助形式,不需假手于人!上菜超快,唔会漏单!快到呢!! 食到唔停,睇住个台摆晒野,大满足!服务超好,总有个服务员在旁,收碟呀、落单呀,都会立即行动!新店上场,实会超落力,无论食定服务上,我就是睇中呢点先拣呢间!就系咁我就展开呢个无限食既不归路!!张张都四人台,坐得几咁爽呢!!!地方又大,望落去就非常得体,气派几架势!厨师、服务员都有好多个,真系有足够既人手为你服务! 虽然落单纸只有八张,但其他放题店有既野,这里都有!!其他放题店花巧既食物系有好多既,但呢间就稳打稳震!!反正上菜快是个重要的一环!落完单之后,就走左出去自助区!!两个大雪柜装左饮品,有C&C、可乐、冰红茶、乌龙茶、韩国忌廉沟牛奶、韩国
今次要隆重介绍的就是这间大井町日式放题......
特色:
场地大,成层都属于佢既天下!
坐得舒适,食得舒适!!! 我地两个人坐左个四人台!
饮品、甜品、雪糕、生果,自助形式,不需假手于人!
服务超好,总有个服务员在旁,收碟呀、落单呀,都会立即行动!
就系咁我就展开呢个无限食既不归路!! 张张都四人台,坐得几咁爽呢!!!
地方又大,望落去就非常得体,气派几架势!
厨师、服务员都有好多个,真系有足够既人手为你服务! 虽然落单纸只有八张,但其他 放题店有既野,这里都有!!
落完单之后,就走左出去自助区!! 两个大雪柜装左饮品,有C&C、可乐、冰红茶、乌龙茶、韩国忌廉沟牛奶、韩国士多啤梨沟牛奶......
对面仲有个两部饮品机,有FRUIT PUNCH、茶......
有色彩缤纷的 甜品类,cheese cake、choco cake、一杯杯个糕点!
另外,仲提供左生果,有菠萝、西瓜、哈蜜瓜,食过咁多野清一清肠胃真好!
拣完饮品,返到位就见到d野上台啦!
带子、鲍鱼片都好新鲜、爽口!
重点一提就是虾!
呢度就唔会出现呢个情况,上粉薄!! 一口薯亦成为左我既初心!!!细细粒,薯香味重!
有牛肉的纹理、肉汁、香味,铁板形式上阵,食欲大增!!!
一次过叫左4串,同朋友一人两串,依家谂返起都想食!
重头戏:movepick雪糕!!朋友话太饱,唔食让左比我食,太好了!!!一口气食左朱古力、士多啤梨味!!!大满足!!!
不过食得太多雪糕搞到成身寒晒,想食都唔敢食了!!!
朋友话姜味好特别,超重姜味,睇到姜丝架!!!唯有下次再黎吧!!