终于可以同哥哥一齐品尝呢间百年品牌既蛋糕喇😍荃湾如心广场呢间分店装修精致奢华💝佢地d蛋糕用天然酵母、意大利原装面粉同独特烘焙方法制成,大小朋友食多几件都唔怕肥💗我地叫左个Ciabattach Set🌟有餐汤、主食、精选蛋糕同餐饮❤️餐汤系南瓜蟹肉忌廉汤🥣香甜南瓜蓉好绵滑好creamy!仲有好多蟹肉丝!每一啖都多重口感😋 主菜我哋拣咗烧牛肉意大利包三文治伴炸甜薯及苹果红菜头沙律🥗意大利包三文治真系好大份😍 三文治内涵狭左好多薄片烧牛肉!哥哥就最钟意食佢哋嘅苹果红菜头沙律!全部都系粉红色好得意好好味😋 炸甜薯嚟到嘅时候仲系外脆内软!同哥哥一齐争住食😆精选蛋糕系杂莓蛋糕!有蓝莓、红桑子、士多啤梨之余上面仲铺埋金箔片✨✨真系睇得又食得!食完之后我哋仲买左忌廉牛角包同埋意式萨赫蛋糕咗返屋企俾小公主一齐慢慢品尝😚忌廉牛角包🥐外面甜甜地!咬落酥酥脆脆!萨赫蛋糕外层嘅朱古力香浓细滑!小兄妹都食到停唔到口😋
终于可以同哥哥一齐品尝呢间百年品牌既蛋糕喇😍

2021-02-21