2021-07-08
之前无堂食所以只能叫外卖,已经食过知道好好味,之前食佢个腐乳意粉真系好难忘!今次终于可以食到堂食,试吓啲上次无食过既野啤酒全部on tap 唔使多讲,少爷啤水准一直都好稳定。一坐低第一时间点左个砂煲薯条,非常重口味,你见到台台都有人点就知佢系好野不过始终系前菜份量就少啲既。食完唔够候,下次要点两份前菜点左个麻婆豆腐芝士,超级好食。小小辣配返个水牛芝士,无谂过可以有咁既配搭,好好食!热浪软谷蟹😋😋😋又系新玩法,辣味既软谷蟹又系未试过,好正呀!2xx 既封门柳真系好抵食,本身封门柳都贵,虽然卖相系真系无咩特别,而且睇落好少,但因为封门柳本身贵同埋真好好食,所以真系唔算贵!超级有新意既赛旁蟹面😋😋😋😋好特别好有创意,不过味道有啲淡,同埋啲面太粗我自己唔系太钟意。好可惜我地呢日去佢冷气坏左,如果唔系可以再食多啲野饮多啲野~
今次终于可以食到堂食,试吓啲上次无食过既野
啤酒全部on tap 唔使多讲,少爷啤水准一直都好稳定。
超级有新意既赛旁蟹面😋😋😋😋