之前一直都帮衬北角分店,所以一知道系大角咀开左,就即刻约男朋友去会一会佢!系facebook见到新张期内有88折,又有坐的士去凭单有黄金薯条送,更加觉得好抵。(其实无折扣都觉得性价比高既!)之后就系facebook同佢订位,店主可能知我系之前北角既fans就好主动咁送左客黄金薯条俾我的确喜岀望外既!订左星期五8:45,但OT收晏左,最后9点先入座,原来9:15 last order, 收10点既!(如果可以收晏小小就好,尤其星期五会想慢慢食happy Friday! 犹幸佢上菜都好快1. 樱花虾pizza系每次必点既野一路都偏爱食薄脆批,上面舖满樱花虾,今日因为试左其他新野,所以打包左4件听日做早餐,但翻叮之后竟然都仲系好好味。樱花虾量够多,如果再多d茄汁底既酸香会更醒胃。2. 前菜叫左个和牛粒饭,竟然送左一个好有心机既前菜set, 有炸紫薯饼,沙律,好爽口似鱼子既蛋?有木槺布甸 (有d失色,因为太creamy),仲有个三文鱼既包,味道不俗。有heart既前菜配搭3. 月见汁和牛粒饭本身见到个价钱,仲觉得好似有d贵,但原来又有前菜,而且个汁既味道同d牛粒就值回票价。因为本身我麻麻地中意
的确喜岀望外既!

1. 樱花虾pizza系每次必点既野

樱花虾pizza

2. 前菜

前菜

3. 月见汁和牛粒饭
本身见到个价钱,仲觉得好似有d贵,但原来又有前菜,而且个汁既味道同d牛粒就值回票价。因为本身我麻麻地中意食饭,但呢个饭我系忍晤住食完再食。牛肉晤系岀面拿到好淋个d,系有牛味,而且晤会好多肥脂肪。饭粒吸晒d汁好入味!系好味既!!! 下次会再encore~
月见和牛粒饭

4. 黄金炸薯条
反而今次有d失望,太咸,无乜咸蛋香味。而且晤够脆。希望下次有进步啦😬
黄金炸薯条

新店开张之后,menu都加左好多新既菜式,期待下回再试其他新野

不过如果营业时间可以开晏小小就更加好。
2018-07-27
樱花虾pizza