已经好耐无去旺角楼上Café, 因为质素有点参差, 不过估唔到今次朋友带我嚟呢间Infinity Workshop Café, 感觉又有点不一样Café以木系为主, 给人温暖, 悠闲的感觉, 同时每一枱客人都有适当的空间, 营做出舒适感沙冰~童话世界 - 用了卡通角色来命名, 感觉特别亲切, 我们都跟随自己喜欢的角色来选择饮品贝儿 - 蜜桃 & 菠萝味 - $49/each小红帽 - 西柚味沙冰打得很棉, 而且唔会只系得糖水味蜜糖鸡翼 - $68单骨鸡翼本身已经好正, 因为唔会食到好遴迍, 而且炸的表面比全只鸡翼多, 咬开脆脆的外层, 肉质唔干身之余仲有肉汁,一啲都唔令人失望黑松露油炒鲜带子虎虾意粉 - $108用黑松露油炒过的意粉, 加上蒜蓉 & 香草, 香气真系令人有难以抗拒的魔力, 意粉的形状和种类林林总总, 今次系Spaghettini...较幼身的, 软硬度适中三粒巨型带子微微煎至焦香, 连同手掌咁大的虎虾, 虎虾烤过之后去壳, 完全系诚意之作招牌汉堡 拼 粗薯条 $ 138其实我无Idea"招牌汉堡"有咩馅料, 一心想有牛汉堡扒就Okay点知原来馅料都几多, 有芝士、烟肉、

贝儿 - 蜜桃 & 菠萝味 - $49/each
小红帽 - 西柚味
贝儿  &  小红帽

沙冰打得很棉, 而且唔会只系得糖水

蜜糖鸡翼 - $68
蜜糖鸡翼

黑松露油炒鲜带子虎虾意粉 - $108
黑松露油炒鲜带子虎虾意粉

招牌汉堡 拼 粗薯条 $ 138
招牌汉堡 拼 粗薯条
点知原来馅料都几多, 有芝士、烟肉、牛肉汉堡扒、大啡菇(Portobello)、鸡蛋, 旁边另附生菜、蕃茄、洋葱可以自由配搭

其中牛肉汉堡扒仲要系和牛肉, 唔怪得之口感唔系死实实, 另外流心蛋大啡菇系另一惊喜之作, 大啡菇Size比汉堡包还要大, 一咬开就咇晒啲蛋黄出嚟, 混合埋大啡菇浓郁的菇味, 味道好夹
贝儿  &  小红帽
蜜糖鸡翼