2021-12-04
小妹系bagel控,试过好多间bagel唔系好硬就系好松软,冇烟韧个种感觉终于揾到呢间bagel,好开心一次过买左9个🤣🤣🤣🤣紫菜香蒜肉松芝士贝果紫菜系面包体先食到,蒜味同芝士唔突出,但多肉松,口感都烟韧❤❤❤汤种特浓抹茶麻糬贝果因汤种关系,包体都会较软熟,但又保留到bagel要既烟韧,钟意佢既抹茶系偏回甘,唔系偏甜既个种,重茶香~~而佢既麻糬系白色鲜奶麻糬,够软糯,好食!❤❤❤❤汤种伯爵麻糬奶茶贝果呢个都好香好重茶香,但唔苦涩,而且系黑糖麻糬,比起抹茶佢会甜多少少,好食!❤❤❤❤汤种大甲芋泥贝果呢个贝果我有d失望,因为好钟意芋头,但觉得呢个包偏甜而且味道冇乜特别,个芋泥系滑身,但感觉净系死甜,一般❤❤❤汤种野生蓝莓乳酪贝果呢个系最好味!一定会回购!佢蓝莓份量劲多!每口都咬到粒粒蓝莓!cream cheese可以再多d就perfect !!!!❤❤❤❤❤见到佢好多包包同松饼都好吸引!必定再回购!尤其蓝莓乳酪贝果😛😛😛
终于揾到呢间bagel,好开心一次过买左9个🤣🤣🤣🤣
紫菜香蒜肉松芝士贝果
紫菜系面包体先食到,蒜味同芝士唔突出,但多肉松,口感都烟韧
❤❤❤
汤种特浓抹茶麻糬贝果