今次已经系第二次嚟呢间居酒屋,第一次去已经觉得性价比高,近排见到佢继续有八五折呢个优惠又去多次。刺身本人觉得略贵,所以今次冇嗌到。寿司就嗌左炙烧左口鱼同带子鹅肝卷。炙烧左口鱼虽然冇入口即溶嘅感觉,但系味道唔错之余又有少少弹牙,值得推荐。至于带子鹅肝卷既带子同鹅肝mix 埋个味超夹,又有少少入口即溶嘅感觉,简直无得输。烧物都系呢间居酒屋嘅主打。烧番薯,大葱地鸡,免治鸡肉棒系每次去都必叫嘅烧物,食完简直返唔到转头。银雪鱼西京烧都系另一个推介,不过都大份,最好有人share先叫。饮品方面我同男朋友都嗌左杯梅酒。梅酒唔系间间居酒屋都好饮,之前去另一间就好淡茂茂。相反呢间居酒屋嘅梅酒好有梅味得黎又好易入口,所以我同男朋友去左两次都净系叫梅酒。试过咁多间伏嘅居酒屋,呢间性价比一定系最高,已经成为左我同男朋友既饭堂🤣

烧物都系呢间居酒屋嘅主打。

2020-07-14