2024-02-21
太可爱喇!竟然用罐罐黎放我地既午餐!(留意 填写菜单时有问堂食需唔需要用罐罐装)我地嗌左单点一个日本咖喱吉列猪扒旋风蛋罐罐饭($83)同埋一个黑松露忌廉野菌罐罐炒意粉套餐($90)套餐跟左一只日本温泉蛋、海盐枝豆、是日甜品同埋乌龙茶。乌龙茶我地拣左清甜白桃乌龙茶。跟住心多多又嗌左四川风味麻辣shake shake薯条($32)日本咖喱吉列猪扒旋风蛋罐罐饭($83)⭐️⭐️⭐️⭐️一打开个罐罐见到个蛋包饭超靓!吉落去见到佢既饭系珍珠米炒饭!配埋咖喱吉列猪扒!味道无好浓,唔会食完好似食左好多味精咁好口渴!唔会好腻!黑松露忌廉野菌罐罐炒意粉套餐($90)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️未打开都已经闻到好香好浓黑松露!打开埋个罐罐再加埋个套餐加埋只温泉蛋捞埋落去!真系好好味!味道好够,每条意粉都挂哂汁,唔会食两啖都仲到喉唔到肺咁🤣但唯一可惜既系如果温泉蛋可以系流心蛋就会更开心🙊四川风味麻辣shake shake薯条($32)⭐️⭐️⭐️个薯条我地就先得唔系好够麻辣味!闻落好香,但食落就差少少,有啲可惜另外,佢地做紧个活动系影食物相放系ig story再tag番佢地可以换到小食一份!我地当然唔错过!换到新疆风味孜然单骨鸡翼2只!唔
(留意 填写菜单时有问堂食需唔需要用罐罐装)
日本咖喱吉列猪扒旋风蛋罐罐饭($83)
⭐️⭐️⭐️⭐️
黑松露忌廉野菌罐罐炒意粉套餐($90)
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
四川风味麻辣shake shake薯条($32)
⭐️⭐️⭐️
另外,佢地做紧个活动系影食物相放系ig story再tag番佢地可以换到小食一份!我地当然唔错过!换到新疆风味孜然单骨鸡翼2只!唔好讲笑我地觉得佢好味话连锁米线店既鸡翼!佢唔会好咸🥰
跟餐既白桃乌龙茶都好清香唔会太甜!
另外店内仲有主子陪食服务🤣当然陪唔陪你食要睇番主子心情!仲有只好大既乌龟行黎行走陪大家食野!
老板娘亦唔会话因为店铺太多人而唔放主子出黎!所以大家唔使怕咩时间都可以见到主子同埋可以陪住大家食饭!真系食都食得开心啲🙊老板娘都好好人,好有耐心!同埋都不停有提大家,食物全部都即叫即整所以需要10-20分钟既时间!比定心理准备大家唔使大家白白等(当然有埋主子系到时间过得特别快,啲野食过黎就黎)而店舖装修系熟食街市黎讲算系好靓好特别!都忍唔住望多两眼个天花板🤩
另外份量比我地想像中大份🙊我食晏就食完,到到夜晚都未饿🙊