2021-04-26
老实讲将军澳一路都系得果2间谭字头既连锁米线铺,有时想食米线都系简阿哥,今次终于有吾同口味既米线可以简啦~今次系第二次食呢间云桂香,上次去食果阵岩岩开左无耐,所以感觉上好似好多野都好乱,今次感觉好多野上晒轨道,所以感觉顺利自然,等位都吾会话等好耐,我一黎到就先系门口禁好飞再等我朋友黎,都系等左吾洗半个钟就入到去。入面位置相对黎讲会比较密集一点点,但是每张台都有隔板分隔,落单叫店员速度也不错,老实讲真系好多人黎食,所以店员都好忙,但是服务态度都吾错呢~我今次都系叫返猪软骨同海带,麻酸小辣,食落好好味,好难忍住吾饮汤😂😂😂猪软骨好软滑,食落好正,有一定脂肪既感觉,份量也好足够,海带都好好食,好啦~其实我好钟意呢个配搭😂😂😂朋友叫既清汤吾辣睇落好清😂😂但是佢既薯粉都吾错,吾会话好硬好难消化。我今次仲叫左个蒜泥白肉,佢呢个蒜泥白肉夹住青瓜既配搭吾错,白肉毕竟系有点脂肪感,配搭清爽既青瓜一齐食又系吾错既配搭。