2020-01-30
马鞍山难得开左新餐厅,当然要一试,开业不久已经食过四五次,一次过分享食评吧。新张期饮品买一送一,食野亦可优惠价加饮品,有d系买一送一平d,有d系食野加钱平d,要留意下。期间限定波士顿龙虾喇沙面半价,$84。呢间餐厅既面系米粉加油面,几特别,几好食,面既份量都唔少,饮埋喇沙汤就好饱饱。佢个喇沙汤底好好味,唔会好杰,可以当汤饮,虽然稀,但好浓味,但唔会好似平时d喇沙咁好劲花生酱味,饮晒成碗都得。另外,烧猪扒喇沙面。猪扒好好味,烧得好香,d汁甜甜地好好味,好似真系自己bbq烧出尼咁,猪扒亦都好软熟。海南鸡喇沙面。呢间餐厅最出名就系海南鸡同喇沙,当然要试埋海南鸡。可能咁岩比我既系鸡脾,所以好滑,虽然有d油但都可接受。有一次叫左虾饼,都唔错,炸得几香,亦好多虾肉。总结好多菜式都好味,价钱$60-70,有点儿贵,但好食又够饱。门口有时有coupon拎,食150可以减20
期间限定波士顿龙虾喇沙面半价,$84。
另外,烧猪扒喇沙面。
海南鸡喇沙面。
海南鸡
有一次叫左虾饼,都唔错,炸得几香,亦好多虾肉。
炸虾饼
门口有时有coupon拎,食150可以减20