2018-02-17
一直梦寐以求一间净食鸡翼嘅店 铜锣湾有啦!好似美国buffalo wild wings 咁 只系所有酱都自己落列出散叫或combo 叫法同所有酱汁咁多款真系要嚟几次先食得晒!呢款系crispy, 一客四只 炸过好脆好香口 美式食法通常都会用炸呢款吧我就钟意 original 多啲 烤好似冇咁热气 啲皮都香口 冇咁大阵油益味之后就系自己到柜枱前随便落钟意嘅酱了!推介酱汁有:自家制Buffalo - 够正宗 够辣Blue cheese - 好creamy 好浓芝士但又唔会臭Parmesan truffle - 超多 truffle 一啖啖食超正 成日都好rich 嘅味Combo 仲可叫sides, 我今次点了洋葱圈及炸蕃薯条两款都新鲜炸出 够热够香脆 蕃薯亦好甜饮埋罐汽水 combo 饱饱够晒食 !鸡翼腔嘅我推介可以再来!
列出散叫或combo 叫法同所有酱汁
咁多款真系要嚟几次先食得晒!
之后就系自己到柜枱前随便落钟意嘅酱了!
推介酱汁有:
自家制Buffalo - 够正宗 够辣
Combo 仲可叫sides, 我今次点了洋葱圈及炸蕃薯条
两款都新鲜炸出 够热够香脆 蕃薯亦好甜