之前都食过呢间d米线,系我钟意食嘅米线店之一,味觉浓郁鲜味,d送都好味。听讲近排出咗干锅,有得食干锅之余,食完之后仲可以加水打边炉,同鸡煲一样,特地去一试拒嘅味道。佢本身个套餐就可以先拣咗自己想要嘅味道,例如麻辣味,香辣味,又话者系唔辣。另外自己可以加四至10款配料。因为而家啱啱做紧时食价嘅关系所以$98就可以包两个肉加两个菜,其实都十分之抵食,咁我哋就叫左你一个试一试佢先。我就拣咗黑栢叶,鲩鱼片,什菌同埋米线。辣度就选左小麻辣。因为呢到嘅辣比平时嘅辣度犀利,所以我都唔敢叫得太辣。点知都系要辣到云,真系眼泪水都流出嚟,成个人好刺激,由喉咙辣到去个鼻,个鼻再通道去耳仔𠮶度。。。。所以建议大家由小小辣开始!成个干㶽嘅味道就好似我喺深圳食嘅口味一样,有干烧嘅味道,再加辣椒味,咸味适中,整体嚟讲都好好味。但略嫌无乜麻味,同油多左d。配料就有,芹菜,西式青红椒,洋葱,芫茜等等。芹菜加埋落去炒,简直系绝配。黑栢叶好爽口,d鲩鱼竟然一d泥味都无,杂菌就有鸡髀菇,冬菇同埋秀珍菇三款。成个窝煮出嚟都几大份下,但原来系辣椒多,我足足夹咗两大碟出嚟,先至可以夹到啲米线同埋啲𩠌嚟食,但配料嘅份量就略嫌少咗啲,

成个窝煮出嚟都几大份下,但原来系辣椒多,我足足夹咗两大碟出嚟,先至可以夹到啲米线同埋啲𩠌嚟食,但配料嘅份量就略嫌少咗啲,两个人唔算够饱。
虽然可以加汤再加火锅,但系就劲辣,已经唔敢再加汤打边炉,下次食唔辣嘅时候再试下加汤打边炉,应该个味道会同拒整米线出嚟嘅味道差不多,好想再试下。