今日难得无人煮饭,又咁岩话有优惠 , 十蚊4旧,咁咪试下反正见到出面间争x咁多人,废事去逼啦咁我就见到寿司就唔多款,连鳗鱼都无,得d奇奇怪怪口味,咩芝士三文鱼,蟹子沙律(见唔到蟹子,得一旧生果系上面).....之类咁我就买左个三文鱼饭同四旧块司,三文鱼呢,我就第一次食到咁腥既三文鱼,腥过我喂比猫果dd白肉又无乜,食落去无味,口感好差d蟹子就唔知,因为你食落系食唔出有蟹子味三文鱼系几大块,相比价钱差唔多既争x黎比,不过品质真系唔多得,无味,腥,硬我第一次食寿司系食一半就唔食,由左至右次序系,章鱼定八爪鱼,芝麻八爪鱼,芝士三文鱼(买左两旧)章鱼果个不过不失,算系咁,有d咸咸地既味,无腥味,不过四旧既饭都系非常硬,紫菜又非常湿八爪鱼果个都ok,正正常常,同平时食到既差唔多芝士三文鱼真系boss黎,d芝士难食到,又滞,三文鱼一样系腥,加埋就好似食紧一旧好腥既香口胶总结:我宁愿去第二间,d阿姐又好似无乜反应,吟吟沉沉唔知up紧乜
今日难得无人煮饭,又咁岩话有优惠 , 十蚊4旧,咁咪试下
反正见到出面间争x咁多人,废事去逼啦
咁我就买左个三文鱼饭同四旧块司,
三文鱼呢,我就第一次食到咁腥既三文鱼,腥过我喂比猫果d
d白肉又无乜,食落去无味,口感好差
d蟹子就唔知,因为你食落系食唔出有蟹子味
我第一次食寿司系食一半就唔食,
八爪鱼果个都ok,正正常常,同平时食到既差唔多
加埋就好似食紧一旧好腥既香口胶

总结:我宁愿去第二间,
d阿姐又好似无乜反应,吟吟沉沉唔知up紧乜
题外话/补充资料: 下次请我都唔去
2014-08-17
3 分钟 (外卖自取)
用餐优惠
试食活动