2023-02-12
喺网上睇咗相之后专山长水远黎,因为惊好多人仲一早book位,但系平日嚟到发现加埋我哋先得2枱客,成间餐厅都望到海景,其实食咩都好,加埋海水味就自己加左分🏝呢到野食都多选择,扒类、海鲜、汉堡、沙律、小食、甜品等👍仲有儿童餐拣,有小朋友一齐嚟啱哂👧🏻🌮Guac and Chips $140Nacho 就好多西餐厅都有得食,但系个酱先系分辨到nacho 好唔好食,而呢个系非常好食🤤牛油果好新鲜,冇草青味🥑配埋蕃茄粒、洋葱粒同红辣椒,酸酸甜甜好开胃😋Chips都好香脆,份量比得好足🌟 Lamlam脷指数 😋😋😋😋😋 (5/5)🍔Cheese Burger $185汉堡入面有和牛、芝士、蛋、烟肉、生菜、烟熏蕃茄🤩面包烘得好脆,夹住半融芝士🧀加上和牛充满肉汁,十分juicy🥩薯条上到枱依然热辣辣,非常香脆🥰🌟 Lamlam脷指数 😋😋😋😋 (4/5)🍹Vanilla Sky $65想特别推介呢杯mocktail,完全估唔到系咁好味,因为平时好多mocktail都冇咩特别,但呢杯系真料实料, 仲有提子粒系入面,配埋柠檬梳打,好好饮🤤🌟 Lamlam脷指数 😋😋😋😋 (4/5)🌟整体评价: 餐厅望住无
但系平日嚟到发现加埋我哋先得2枱客,
成间餐厅都望到海景,其实食咩都好,加埋海水味就自己加左分🏝
呢到野食都多选择,扒类、海鲜、汉堡、沙律、小食、甜品等👍
仲有儿童餐拣,有小朋友一齐嚟啱哂👧🏻
🌮Guac and Chips $140
牛油果好新鲜,冇草青味🥑
配埋蕃茄粒、洋葱粒同红辣椒,酸酸甜甜好开胃😋
Chips都好香脆,份量比得好足
🌟 Lamlam脷指数 😋😋😋😋😋 (5/5)
汉堡入面有和牛、芝士、蛋、烟肉、生菜、烟熏蕃茄🤩
面包烘得好脆,夹住半融芝士🧀
加上和牛充满肉汁,十分juicy🥩
薯条上到枱依然热辣辣,非常香脆🥰
🌟 Lamlam脷指数 😋😋😋😋 (4/5)
🍹Vanilla Sky $65
🌟 Lamlam脷指数 😋😋😋😋 (4/5)
🌟整体评价: 餐厅望住无敌大海景,本身已经加分,食物同饮品仲要好好食,真系值得一试🤩
🌟 Encore指数 ⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)