2020-09-21 206 浏览
呢间热狗店久仰大名,之前睇电视&网上介绍之后一直都想试,可惜一直无咩机会去港岛区试食不过最近终于系美食沙漠开分店,我终于可以尝试一下,不过佢新开张关系,日日都大排出龙,自问又无咩耐性等,所以过左几个星期先去试试拎起餐牌见到6款热狗,第一次试无咩idea就食佢推介既火炙芝士辣肉酱热狗,加12蚊有可以配2样野食,配左薯条同粟米虽然同开张隔左几个星期,但人流都仲系多,所以都等左20—25分钟。但疫情关系无得企系堂食,所以就外卖拎返屋企食,虽然铺头距离屋企都要行15分钟,但拎到返屋企都仲系热,因为佢真系即叫即整!火炙芝士辣肉酱热狗(42蚊)+粟米&薯条(12蚊)返到黎即刻试下个主角热狗先,咬落包好软,但烧过所以好好食热狗肠咬落香脆,配上大量芝士同酱汁香辣好惹味牛油粟米份量好多又多牛油,又热又好食薯条就可能外卖行到返屋企太耐,有D淋同冻,加上铺头将茄汁同千岛酱淋哂上薯条,搞到好多汁好酸,酱汁另上应该会好好多整体黎讲好食唔错,价钱同其他快餐店差唔多,50蚊左右又饱又好食,绝对推介!

火炙芝士辣肉酱热狗(42蚊)+粟米&薯条(12蚊)

返到黎即刻试下个主角热狗先,咬落包好软,但烧过所以好好食
热狗肠咬落香脆,配上大量芝士同酱汁香辣好惹味
牛油粟米份量好多又多牛油,又热又好食

外卖自取