一直都知李家系香港嘅元老级韩式炸鸡店,但一直都未有机会试🫣 直至琴日落街周围揾嘢食先咁啱咁桥入咗去,点知原来李家啲嘢食劲大份,我同男友两人嗌咗两样嘢食都食唔晒🤣 好抵食!呢个拼盘相当有份量,总共有成10几嚿鸡😳 鸡件包括咗有鸡中翼、鸡锤同埋鸡下髀,炸鸡即叫即炸,热辣辣,多肉汁,再配上甜甜地嘅辣酱,好易一啖接一啖,食到停唔到口😝冇谂过呢个炸酱面系咁大份😱 足足大过我块面有余!仲要铺到满一满,而且内里嘅配料都好丰富,有虾仁、鱿鱼、八爪鱼、肉粒同薯仔等,几乎食每一啖面都有配料,真系超级抵食,当然我哋最后都系食唔晒要打包拎走🤣食炸鸡梗系要配啤酒啦!Corona配上下面嘅柠檬沙冰,酸酸甜甜咁,而且酒味唔重,女仔都好啱饮😗

甜辣炸鸡拼盘

海鲜炸酱面