话说上次揸车经过九龙城,见到诺亚半熟蛋糕已经好想试架啦~~~不过果时夜妈妈..都卖得7788,,,所以最后都冇买到!!!!成日都心挂挂架啦~~~今日去开西九龙考试..系到四围行...比我发现原来西九龙广场都开左间!!!!!即刻要买返个黎试下啦!!!!(PS..唔知系咪发现得太迟呢~~~)入到去望下个MENU!原来有咁多选择架!!!!个个样都好鬼吸引,,,唔知拣边个好最后呢~~就拣左个原味..半熟蜂蜜蛋糕~~~个姐姐好细心咁问左我几耐先返到屋企~~~帮我系个蛋糕底加左D干冰!!!又提我如果想流心GE效果好~~记得食之前25分钟拎出黎解冻~~~个盒又几CUTE~~讲左咁耐~~终于!!!开餐啦喂!!!!最后我解左冻30分钟先食~~~食落口~~~芝士味系有GE~~~但又唔系会有好肥腻GE感觉!!!(我最怕腻)仲有好重GE蜂蜜味~~~但又唔会话好甜GE感觉~~~~唔错GE选择~~最紧要系佢真系做到流心个效果架我食饱饭先食...我同我妈咪一人食左4分1个.,,,总括泥讲呢~~~呢个芝士蛋糕因为有蜂蜜GE味道~~~令到成件事唔会好腻啦~老人家都岩食又因为佢系流心..可以满足晒我GE好奇心同埋外观要有
话说上次揸车经过九龙城,
见到诺亚半熟蛋糕已经好想试架啦~~~
不过果时夜妈妈..都卖得7788,,,

所以最后都冇买到!!!!成日都心挂挂架啦~~~
今日去开西九龙考试..系到四围行...

(PS..唔知系咪发现得太迟呢~~~)
入到去望下个MENU!原来有咁多选择架!!!!
个个样都好鬼吸引,,,唔知拣边个好
最后呢~~就拣左个原味..半熟蜂蜜蛋糕~~~
个姐姐好细心咁问左我几耐先返到屋企~~~
帮我系个蛋糕底加左D干冰!!!
又提我如果想流心GE效果好~~
记得食之前25分钟拎出黎解冻~~~
个盒又几CUTE~~
最紧要系佢真系做到流心个效果架

我食饱饭先食...我同我妈咪一人食左4分1个.,,,
总括泥讲呢~~~
呢个芝士蛋糕因为有蜂蜜GE味道~~~令到成件事唔会好腻啦~
老人家都岩食
又因为佢系流心..可以满足晒我GE好奇心同埋外观要有靓GE感觉!!!!
下次会再买
2015-05-12
3 分钟 (外卖自取)