2017-05-25 901 浏览
是日终于趁早一点来吃「晚饭」,由于上一次友人带我来,但因为店内的位置相当少,所以失望而回。直到今日终于成功试到!就试一试广岛沾面,由于分level 1-200,我地问店员,正常人是点level几?佢答话5-10,但最高系level 200.....到底系点食呢?由于今时唔同往日,我都稳稳阵阵点level 10食算了。因为觉得唔够辣可以后加。另外叫左两只生蚝,一个生牛肉同两杯highball(系日本食野系必叫),不过日本系可以另外加梅味同好多味易入口d。生蚝都肥美同creamy既,生牛肉好惊喜又几好食㖞!不过份量少左d, 得6、7小片但都要七十几蚊。到左面喇!先讲个汁,落左大量既芝麻,所以每次沾既时候都会连埋好多芝麻一齐食,都几特别同香口。不过叉烧就流左少少,又干又薄同无咬口🤦🏻‍♂️ 另外加左只玉子,唔加既话d配菜都真系争左d! Level 10初初食既时候唔觉辣,点知越食越辣!辣到出晒汗不过好刺激!所以大家唔系太食得辣又想试真d个味都系叫返level 5-8左右好喇。