终于说服到🤴🏻肯俾我买La Famille嘅蛋糕🍰,但条件系每个月只可以一次同埋唔可以重复😂😂!好!应承你!😊😊~~~斑斓飘香~~~时间已经系晚上七点几卖剩嘅蛋糕🍰冇乜几个其中一个系我钟意嘅口味 ‘ 斑斓 ’ ,呢个蛋糕🍰系我买返屋企第二日先食嘅,本来谂住口感会差少少,但惊喜系质感依然好好👍🏻👍🏻,仲好有戚风蛋糕🍰嘅弹性同质感😘😘,唔止蛋糕🍰有班兰味,上面所配嘅绿色朱古力🍫斑斓味更浓😙😙,食完🤴🏻好满意😋😋~~~西瓜🍉玫瑰🌹巴伐利亚~~~返屋企已经有少少溶溶地,不过亦唔影响佢嘅口感,成个造型几靓,但讲明系西瓜🍉玫瑰🌹我以为里面会有相对应嘅生果!但只有其他生果、花瓣衬托😀😀,有少少甜同时有少少玫瑰🌹苦味嘅啫喱,但系感觉唔到有西瓜🍉味🤪🤪

~~~斑斓飘香~~~

~~~西瓜🍉玫瑰🌹巴伐利亚~~~
2022-09-19
外卖自取
$55 (其他)