2020-01-23
喺旺角雅兰中心永远行街经过都会食,早几个月见佢好似执咗仲以为以后都冇得食...点知今个月去到个时见佢咗终于可以重拾味雷😌永远必哪叫bbq味猪肋骨配薯条🍟龙虾酥皮汤不过佢最近新出左一个龙虾意粉,见佢咁抵食所以就叫埋😁bbq味猪肋骨配薯条🍟BBQ汁永远黐住每一条猪肋骨,而肋骨煮到啱啱好又唔会太硬,用匙羹切一切全部肉出晒黎,而且每一啖都有新鲜嘅肉味,真系永远必叫🥰薯条又炸到啱啱好,薯仔味劲重,重点系够脆,再配埋个BBQ汁简直一流🤤龙虾酥皮汤🦞食西式餐厅点可以冇咗龙虾汤,有龙虾汤点可以冇酥皮配搭🦧啖啖浓郁嘅龙虾味,再配上酥皮简直系精神黎形容🥳有冇一啖都暖到入心,不过饮嘅时候要小心因为真系好热辣嘴龙虾意粉🍝扁意粉意粉系我最钟意食,白汁包围着每一斤嘅意粉够多汁,而且意粉嘅软硬适中,而且龙虾一早已经切粒,食落去好方便,不过我都系钟意食虾意粉多啲
永远必哪叫bbq味猪肋骨配薯条🍟龙虾酥皮汤
不过佢最近新出左一个龙虾意粉,见佢咁抵食所以就叫埋😁
bbq味猪肋骨配薯条🍟
龙虾酥皮汤🦞