2021-01-26
齐柏林热狗已经出左名好耐,但一直都未有机会尝试,而且热狗要够热够新鲜先好味🙈估唔到佢突然开左间系土瓜湾,当然要即刻试食🤩不过日日都排晒长龙,今次等左20分钟左右🤓初头想试德国酸菜和纽约辣热狗,点知两款都未有,有少少失望🥲之后转左叫士林原味热狗同美国洋葱圈热狗,再加洋葱圈小食($15)😛打开个盒既时候已经闻到好香,即刻流晒口水😋可惜酱汁比较少,食起嚟有啲干,图片真系只供参考😅不过可能呢两款既酱汁系少啲,或者叫芝士类既热狗会比较好🤔但其实酱汁既味道一流,酸酸甜甜,香肠亦都够爽脆,个人认为法兰克福肠更好味👍🏻洋葱圈好脆,不过都系可以多啲酱汁,同埋粉浆偏厚,不过以众多洋葱圈嚟讲都唔错😙总括而言,呢次体验可以话系中上,虽然食落同以前听过既有少少落差,但我相信佢既芝士热狗和酸菜热狗会更正,期待下次再尝试😜