2017-12-09
而家连铜锣湾都开左米线阵,我呢个南区人终于可以随时去食啦😎👁🗨 卤水牛展+弹牙鱼腐+农埸蕃茄汤底米线(7.5/10) 💲45个个都话米线阵既蕃茄汤底好正,对于从未食过米线阵既我,紧系叫番个离试下,正所谓闻名不如见面😂食完之后亦都果然冇令我失望,蕃茄汤底就咁闻就已经觉得好香,系好浓郁既蕃茄味🍅怕酸既你吾洗怕,因为成个汤底偏甜,但绝对吾系假既果种蕃茄汤底,所以可以好安心咁边食米线边饮蕃茄汤😻至于配料,我就拣左我想食既卤水牛展同弹牙鱼腐,卤水牛展够哂腍,弹牙鱼腐同个名一样真系好弹😮以后去铜锣湾吾知食咩或者冇咩钱既时候,我可以食佢啦,价钱平又好味🤓👁🗨 香菜浓汤饺子皇(+$5米线) (7.5/10) 💲38同行既朋友就叫左呢度既其中一个皇牌推介,香菜浓汤饺子皇,不过因为佢$33呢个价钱只系得四只饺子冇米线,如果想食米线就要加$5或者叫套餐先有,所以就加左$5要个米线🍲吾好以为饺子个size系一般size,呢度既饺子比我预期中大只好多😦而且只只都好足料,入面系猪肉椰菜加粉丝,重点系粉丝,因为好少机会食倒饺子入面有粉丝架😳至于个香菜浓汤汤底清清地,又带点点荽茜既味道🌱,都绝不比蕃茄汤底失色,岩
同行既朋友就叫左呢度既其中一个皇牌推介,香菜浓汤饺子皇,不过因为佢$33呢个价钱只系得四只饺子冇米线,如果想食米线就要加$5或者叫套餐先有,所以就加左$5要个米线🍲吾好以为饺子个size系一般size,呢度既饺子比我预期中大只好多😦而且只只都好足料,入面系猪肉椰菜加粉丝,重点系粉丝,因为好少机会食倒饺子入面有粉丝架😳至于个香菜浓汤汤底清清地,又带点点荽茜既味道🌱,都绝不比蕃茄汤底失色,岩哂吾想食得咁浓味既人
🔛 整体评分(7.5/10)