2021-07-19 1015 浏览
其实餐厅位置唔算隐蔽,反而对正大街,不过门面细细,唔讲未必觉,好容易就会错过咗好好食嘅汉堡😹记得有次想食,但后尾先发觉𠮶日系开夜晚,最后唯有去咗附近食另一间burger。早两日落雨,谂唔到食咩,最后终于买左外卖自取。唔睇清楚都唔知,原来呢度嘅汉堡系猪肉,好似系冇牛肉拣嘅。最后拣咗两个芝士汉堡,其中一个系加咗鸡髀菇。外卖嘅包装可能可以改善。因为冇个盒之类装住,其实只系大概10分钟到路程,个包始终系即整,热辣辣,焗到个包有啲水气,同迫咗啲油份出嚟。我估如果即刻食个包应该系几香同有几分脆口!!不过好彩汉堡同埋其他材料都唔错,好钟意佢仲系好热,唔似普通连锁快餐店已经整好晒,冇乜香气。佢嘅芝士真系用咗喺汉堡度,而鸡髀菇亦都真系炒/煎得几香!整体来讲,都真系几满意。可能下次拎走嘅时候唔绑实,希望减少啲水气啦🤣或者如果可以改一改良下个外卖包装就好啦。

我估如果即刻食个包应该系几香同有几分脆口!!