2019-04-23 42 浏览
成都串串火锅就听过好多次,一直未有机会试,今次终于约到爱食辣的朋友黎试下呢到既串串任食放题!餐具充满幽默感汤底我地叫左个鸳鸯汤底,系麻辣同埋药膳,咁就可以试晒两种唔同口味。自助吧饮品任拣酱料食物自助吧里头有好多食材,好多唔同种类嘅蔬菜、肉类甚至海鲜都齐备。同之前食过果d火锅几唔同,呢到d食材大都系串埋做一串串咁,我地可以好方便咁拎,同埋放落火锅到煮都唔会系个锅沉晒底,而唔驶熟果时系个锅揾一轮。我地拣左好多野食!有芝士肠、猪肉、鱿鱼、鸡翼、牛肉、冬瓜、云耳、枝竹、牛丸、鱼蛋、土豆片、秋葵、冬菇、栗米同埋莴笋片,真系好多选择,材料新鲜不在话下。除左串烧,仲有金菇、水饺、鸭血、帆立贝同百叶,全部都好新鲜,认真大件抵食。非常满足!最后我地仲叫左份小食。串王酥肉酥肉炸得好金黄,咬感好好,皮脆肉厚而且酥味好出,再加上点埋个辣粉,味道热辣辣更加香喉惹味。认真满足好味!

餐具充满幽默感

自助吧

饮品任拣
酱料

最后我地仲叫左份小食。
串王酥肉

认真满足好味!