2022-10-10 25 浏览
之前上 open rice 见好多人都赞这里嘅食材高质, 点都要嚟试下.新鲜沙律菜, 好 cutie and juicy 嘅蕃茄 bb.味增汤唔会太咸左口鱼边寿司, 左口鱼有入口即溶嘅感觉, 加上 wasabi, 刺身好快送上赤贝刺身, 系今日嘅飞机货, 唔使讲都知系新鲜, 肉质特别爽厚.大大只嘅牡丹虾好吸引, 白色嘅深海池鱼, 同样咁出色.矶烧帆立贝, 刚刚熟, 鲜甜而又肉汁多丼饭一定要食花锦鱼生丼, 我数过个 menu 介绍有 13 种食材, 我都记唔到咁多啦 眼见嘅有三文鱼, 蟹子, 鱼子, 樱花虾, 松叶蟹, 甜蛋, 玉子渍, 青瓜....样样加埋, 食起上嚟就系, 爽、爆珠、鲜甜, 梦之丼, 有三文鱼蓉, 三文鱼子, 帆立贝, 牡丹虾, 海胆, 松叶蟹, 左口鱼边, 虽然这个丼饭材料较少, 但胜在份量够多, 选料上承, 果然系镇店之宝 大满足的一餐

味增汤唔会太咸

刺身好快送上

大大只嘅牡丹虾好吸引, 白色嘅深海池鱼, 同样咁出色.

矶烧帆立贝, 刚刚熟, 鲜甜而又肉汁多

丼饭一定要食

大满足的一餐