2010-02-06
今日(6-2-2010 Sat)同男友行街买衫,行到o黎o度,男友话落惠康买o野饮,我记得有间食热狗o既好似就o系呢o度.落到o黎转弯装吓先,系呀!重有开门添,咁我o地索性o系o度食只热狗饮o野啦.我行去睇有咩热狗食,老板娘即刻行o黎介绍,佢介绍我食$36.00o既彼得芝士热狗,话系白色o既中东包,配法兰克福肠,车打芝士,粟米,生菜同烟肉,汁有三种汁拣,但仍可转千岛汁,咁我就决定要呢个,拣千岛汁,要罐庄可乐.坐o左一阵,热狗o黎喇,卖相唔错,但可惜冇带相机,老板娘话趁热食.中东包外面脆脆地,千岛酱唔系咁够味,但配料新鲜同唔吝啬,份量都几多.服务:老板娘一直都好热情殷勤,系一个称职o既公关同sales.而佢亦唔鼓励客人拎走食.

服务:
$18.00 (下午茶)