2014-10-29 3025 浏览
终于。。终于。。终于食到喇久仰大名好耐,但我一直好怕排餐死,怕等到饿到躁底都未食得,但今次我括出去! 地理位置都好方便易揾,一到汉口道,见到一条长队,抬头一望,就知系呢度喇! 等等等,由街排。。排到入铺入面,等左40分钟,终于有位喇 我地一坐低就即点野食。。 唔似一般餐厅manual,呢度既manual好似报纸咁,打破传统,慨念非常新颖!首先黎既系冻鲜果茶,呢个饮品系同事极力推介,有冻有热选择,呢个鲜果茶材料十足,眼见已经有苹果,橙同青柠,我见仲有d黑色核,所以应该唔止呢三种生果,的确系唔错既推介!两个字:新鲜! 而烟鸭大大粒总汇三文冶,入面有菜,蕃茄,火腿,旦,同煎鸡,材料丰富,比平时食开既公司三文冶仲要大件!!食既时候我仲夹几块粟米片同旦沙律,好好食! 玉米里肌起司可颂,超劲好食! 馅料劲丰富,除左有片装芝士,仲有芝士酱,ham,烟肉粒,粟米粒,蕃茄,菜,芝士味劲重劲浓郁!! 我好钟意食牛角包,平时食烟肉芝士牛角包,我已经觉得好满足,食呢个巨型多料既牛角包,我觉得超级幸福!超厚既waffle,皮脆内软,伴碟有吉士,朱古力雪柜,鲜香蕉,香蕉片,朱古力酱,为呢餐写上完美句号食咁多野
终于。。终于。。终于食到喇
我地一坐低就即点野食。。

冻鲜果茶

烟鸭莎拉
两个字:新鲜! 而烟鸭大大粒

总汇三文治

玉米里肌起司可颂

香蕉朱古力冰其淋松饼

食咁多野埋单只系$455,而且店员招呼一流,不但不停refill水,仲会见我地最后一道系甜品而同我地换过哂所有餐具,细心又贴心! 无论食物,环境,店员都一流,要排队都抵呀!
2014-10-28
冻鲜果茶