2005-04-30 7 浏览
去年朋友已经事先张扬话囍宴会响PP3开甜品屋, 终于俾我等到!正如其他食评所讲, MENU其实唔多款, 我谂帮衬两次就会试晒自己既心头好! 环境舒服, 昨晚八点后全场爆满, 仲有好多人排队, 所见三位侍应忙到踢晒脚, 实在唔够人手呢!我和朋友都喜欢胡麻蕃茄, 虽然自己唔多好芥辣, 但昨晚个汁真系整得几香, 完全唔难入口, 卖相当然靓啦: )麻辣牛肉非常入味, 入口即溶添, 送饭或面都一流! 口水鸡我钟意辣多一点点, 不过用料都好得, 够嫩,配粉皮非常match!! 猪颈肉都好嫩, 但我比较喜欢前三款菜式: P甜品方面点了榴梿飘香配香蕉雪糕, 另外再extra 叫了石榴雪糕, 两款都好fresh, 值得一试!!好期待大厨快d 出多几款菜式啦~ 价钱在这地区唔算贵, 睇怕都有排爆满呀!!顺带一提, 最喜欢那绿色的水杯, 仲有其他用具都好别致, 唔知系咪响香港买o架呢??