餐厅: 小曼谷泰國美食站
资讯:

2024-01-30 71 浏览
📍小曼谷泰国美食 (铜锣湾)#5🫶🏻系最高环境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻食物:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻回头率:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻服务态度:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻-香芒蟹肉炒饭 -$118蟹肉份量唔算多 而且唔太食到蟹肉 芒果相对比较多 而且大粒香甜 配埋炒饭 咸咸甜甜 意外地夹泰式花胶浓汤煲仔翅 -$128食落有啲似碗仔翅 而且居然有两块花胶 食落都几滑 但其中一块有啲硬 相反唔太食到泰式嘅感觉串烧拼盘C -$152拼盘有牛柳粒 食落有啲硬 可能烧嘅时间太长 但调味唔错 配埋酸酸甜甜嘅酱汁 有海虾球 食落会咸咸地同爽口 另外仲有烧带子 同样都系咸咸地 3串都配左蕃茄仔 所以几开胃椰青 -$53正正常常 食落甜甜地 好清凉 可以食埋椰肉咸蛋黄金炸鸡全翼 -$98咸蛋碎好多 但唔太食出咸蛋味 鸡翼炸到岩岩好 就算唔系即刻食 都好脆卜卜本来想试下火山骨 但可惜sold out🥲咁岩果日收工去食 系8:30后 所以有全单7折!
📍小曼谷泰国美食 (铜锣湾)
#5🫶🏻系最高

椰青 -$53
正正常常 食落甜甜地 好清凉 可以食埋椰肉

咸蛋黄金炸鸡全翼 -$98

本来想试下火山骨 但可惜sold out🥲
咁岩果日收工去食 系8:30后 所以有全单7折!
  • 香芒蟹肉炒饭