2014-10-16 2570 浏览
平时上网见到 RUBY TUESDAY 好似好好食不过平时真系觉得好贵所以都无咩点食过不过今次我个FD有餐牌野食6折 午餐8折GE 优惠 所以我就冲左去食拉可能因为比较贵GE关系 所以 LUNCH TIME 都比较少人 我地一去到NG 洗等位就入到去拉XP员工服务态度好好我地一人叫左一个LUNCH SET 之后再食餐牌一个小食拼盘食到好饱好饱块鱼又香又脆 加埋D LEMON JUICE 真系世界级XPD鱼一食就食得出用左好多NG同GE香料一齐煎又香又脆得NG油~~~然后个小食拼盘一次过食到GUM多野食 真系好满足LOL个小食拼盘D小食有得自己拣咩款 D鸡翼有少少SPICY 不过好JUICY NG错!洋葱圈就无咩特别 TRIPLE O 果D好食好多不过埋单有D贵 NG知点解一人都要180蚊 不过当考完试豪一次拉
平时上网见到 RUBY TUESDAY 好似好好食
不过平时真系觉得好贵
所以都无咩点食过
员工服务态度好好
食到好饱好饱
D鱼一食就食得出用左好多NG同GE香料一齐煎
又香又脆得NG油~~~
然后个小食拼盘一次过食到GUM多野食 真系好满足LOL
洋葱圈就无咩特别 TRIPLE O 果D好食好多