2014-11-29
好多朋友都话群记猪手同炸牛肉卷好好食但系每次去到唔系闩左门就系炸牛肉卷卖哂十一点开门十二点就卖哂都几夸张今日决定早d起身,终于可以一尝心愿!我地十点三已经去到,出面已经企门哂人迟点来都可能无位坐..一坐低,姐姐就摆低每人一碟仔辣酱我叫左一碗细猪手面同一碟炸卷落单后猪手面好快就送到首先饮啖汤先,果然系正!猪手面汤味够哂浓,睇得出系日煲夜煲肴左好耐果只加埋辣酱落去唔会太辣或太咸,更加衬托到汤既浓味面既软硬度适中,一碗细猪手面都有好多旧,而且啖啖肉猪手极度入味,连旧猪骨我都啜左好耐先掉在享用猪手期间,隔离刚坐低既食客想叫炸牛肉卷姐姐都已经话卖哂了再整要等半个钟......此时都只系十一点半而已......心想 好彩今日早来如果唔系又食唔到不过佢等半个钟都有得食,如果再迟少少就真系卖哂了如果想试炸卷既朋友尽量十一点半前好去喇食左猪手面五分钟左右炸卷就送到了炸卷表层松脆内里牛肉鲜味强口感虽似食紧免治牛肉但一点都唔谐口一句讲哂,早早起身都系值得!!!炸卷+细猪手面大约$6X十分推介!
但系每次去到唔系闩左门就系炸牛肉卷卖哂
十一点开门十二点就卖哂都几夸张
今日决定早d起身,终于可以一尝心愿!
我地十点三已经去到,出面已经企门哂人
迟点来都可能无位坐..
一坐低,姐姐就摆低每人一碟仔辣酱
我叫左一碗细猪手面同一碟炸卷
落单后猪手面好快就送到
首先饮啖汤先,果然系正! 猪手面汤味够哂浓,睇得出系日煲夜煲肴左好耐果只
加埋辣酱落去唔会太辣或太咸,更加衬托到汤既浓味
面既软硬度适中,一碗细猪手面都有好多旧,而且啖啖肉
猪手极度入味,连旧猪骨我都啜左好耐先掉
心想 好彩今日早来如果唔系又食唔到
不过佢等半个钟都有得食,如果再迟少少就真系卖哂了
如果想试炸卷既朋友尽量十一点半前好去喇
食左猪手面五分钟左右炸卷就送到了 炸卷表层松脆内里牛肉鲜味强
口感虽似食紧免治牛肉但一点都唔谐口
一句讲哂,早早起身都系值得!!!
炸卷+细猪手面大约$6X
十分推介!
题外话/补充资料:
因为多人食,坐得比较逼,带个大少少既袋都无位放
食完就要即走因为太多人等所以唔好意思坐咁耐