2019-07-24 3547 浏览
精致私房料理终于到😅😅😅因为我5月订要到7月😆😆😆之前订左几次都失败🙈咁啱我两位朋友仔7月生日🎂咁就碰碰运气😂😂😂黑泽先生私房菜订枱过程唔多讲😊地点可能入小小🙇🏻‍♀️如果揸车都有地方泊车🚘到达左黑泽太太会出黎接待🤗入到去会见到安排好晒料理摆位🥰🥰🥰好精致😆😆😆唔知以为自己真系去左日本食🌟🌟🌟每样食品整得好好心机👍🏻❤️前菜小钵一)鲣鱼风味凉伴蕃茄 😋😋😋感觉清新二)和风高汤冻😋😋😋😋😋特别口味三)白身鱼腩蛮渍😋😋😋唔腥美味四)关东煮鲍鱼😋😋😋😋入味可口五)杨出茄子😋😋😋😋好食配餐前酒(梅酒)🥰🥰🥰🥰甘甜易入口❤️向付:刺身二点盛 (牡丹虾加厚身带子)份量足鲜甜😋😋😋😋煮物:冬瓜海老清凉煮 够味清甜😋😋😋😋杨物:关西风杂锦炸 香口唔油😋😋😋😋烧物:烧牛肉配和风汁 好好味入口溶化😋😋😋😋😋御食:鸡丝冷面冷面爽口 酱汁好味唔喊😋😋😋😋甘味季节果物超甜超正😋😋😋😋😋呢餐除左食之外重有视觉享受👍🏻👍🏻👍🏻食完之后我再同黑泽先生讲谢谢😊😊😊日本人真系好好礼貌,佢不停鞠躬😆😆😆黑泽太太话佢识听小小简单广东话🥰🥰🥰我重问佢哋菜单会几内转一次大约每季转一次即系3个月到,如果你哋要订位最好提前一个月以上订因为
精致私房料理
四)关东煮鲍鱼😋😋😋😋入味可口
五)杨出茄子😋😋😋😋好食
配餐前酒(梅酒)🥰🥰🥰🥰甘甜易入口
❤️
向付:刺身二点盛 (牡丹虾加厚身带子)
份量足鲜甜
甘味季节果物
超甜超正
😋😋😋😋😋
呢餐除左食之外重有视觉享受👍🏻👍🏻👍🏻
因为每晚只做一枱客 最小两位 最多六位 😊😊😊 小小提示如果大食人士应该唔够饱