2023-04-30 175 浏览
之前同同事中午会嚟食lunch,但每次都食唔到蛋饼因为要夜晚先有,今日收工想食就特登过嚟试吓。芝士肉松蛋饼 $32 因为我好钟意食芝士蛋饼,所以对佢期望好高,但系呢个芝士味唔够出,不过肉松同个蛋都足料,但因为我好想食芝士味浓啲嘅下次要试爆浆芝士蛋饼,不过呢度𠮶张唔够台湾嘅好食,台湾个酱咸咸甜甜好好味,阿元嘅蛋饼酱偏咸同台湾有啲唔同冇咁好食。卤味拼盘 $35 卤味唔够入味,猪耳比较难入味的当然就唔够味,但系估唔到连甜不辣都唔系太入味,系个蛋比较好食,如果全部嘢都好似蛋咁入味就唔错嘅。新竹贡丸汤 $20食咗一粒先记得影相,唔错嘅几好食,贡丸弹牙加埋个汤,食咗啲炸嘢饮下个汤好舒服香脆大鸡扒 $45份量够晒大但两个人食会觉得有啲漏,如果四个人叫一份share我觉得岩岩好

芝士肉松蛋饼 $32

卤味拼盘 $35