2013-07-31 400 浏览
心水餐厅里有成百几间想食既餐厅,但就一直在增加,无乜点减少今日终于试到呢间在我waiting list度铺尘铺左年几既餐厅 之前有试过book位,但当时好hit,所以book唔到!风潮过后,我星期五食,星期四都book到 yeah yeah yeah!当然系充满住极大既期望 呢餐简直系我成日工作既动力,只可惜有点失望!!餐厅俾想像中细,唔怪得咁容易full其实我时日谂系未间餐厅特登搞到咁细等人觉得难book梗系好野 我们四个女仔叫左四样野第一道:芝士年糕 (本身应该唔系呢个名)一叉叉落去!咦~!无芝士汁流出黎既下下下.............之后一淡咬落去!咦!又okay㖞! 好重芝士味,好流好滑,正啊! 不过一人一粒无晒!第二道:焖牛肉呢个一般般呀!个汁好怪! 有几怪? er..........又喊又苦啊! 系只汁唔0岩我口味遮第三道:人人赞好的egg包饭我们择左蕃茄汁,味道okay啦!但又想讲句:其实都系好一般!第四道:期待已久的汉堡黎到即食都冻冰冰...失晒分!口感就几好,成块汉堡劲厚,我们四个都食唔晒!最后都系我硬啃!我地仲叫左青柠梳打,几好饮㖞!好酸好酸!但我就系钟意酸成晚最
心水餐厅里有成百几间想食既餐厅,但就一直在增加,无乜点减少
之前有试过book位,但当时好hit,所以book唔到!

餐厅俾想像中细,唔怪得咁容易full
其实我时日谂系未间餐厅特登搞到咁细
等人觉得难book梗系好野

我们四个女仔叫左四样野
第一道:芝士年糕 (本身应该唔系呢个名)
一叉叉落去!咦~!无芝士汁流出黎既
下下下.............

不过一人一粒无晒!
第二道:焖牛肉
第三道:人人赞好的egg包饭
第四道:期待已久的汉堡
黎到即食都冻冰冰...失晒分!
我地仲叫左青柠梳打,几好饮㖞!好酸好酸!但我就系钟意酸
成晚最正既就系个小食同野饮

食左成晚,食到间野收工,都系小猫三四只
睇黎热潮真系过,其他hit紧既野我都要忍住忍住忍住,等待人人都试完就到我喇!

2013-07-26