成个vibe好正🌟好有赌场气氛 🎯所有野睇落都好playful 除咗枱面由马赛克砖砌成各款得意图案 就连个餐牌都好colorful 好似睇紧故事书咁掀 好好笑咁见佢其中一页写落order时讲下唔该、叫声靓仔靓女 就会有5蚊discount🤣结果由个好厚面皮嘅frd子讲哂 不过我估佢原意系想大家食得开心玩得开心啫🤪。。。🦔👉孖宝比萨 $128(好惹味避风塘鱿鱼圈比萨 + 龙虾汁大虾豆卜比萨)既然一个pizza原价都百几 索性比多啲啲要个孖宝🤪两只味都试到!两款都系好新颖嘅配搭 食落又几得意xd pizza皮薄馅靓 芝士配料等都做得唔错好rich👍避风塘唔会真系炒蟹只味🤣但的确几惹味😋另外一半嘅大虾豆卜都唔会话好干 摆系pizza度比起我预期中好食 但我会钟意避风塘味多啲haha。。。🦔👉泰式冬荫公意粉 $128食落真系甚惊喜🤩好浓嘅冬荫公味道 夹个唔停手 差啲想encore 内含蘑菇、海鲜、芦笋、灯笼椒、柠檬叶等 海鲜都唔少 系唔知点解pizza嘅原材料会系呢度发现番🤣可以做得更好嘅系意粉嘅质感可以硬啲 今次腍咗啲 不过fusion黎讲味道真的很不错!。。。🦔👉命运赌城小食拼盘 $92
孖宝比萨

好惹味避风塘鱿鱼圈比萨

龙虾汁大虾豆卜比萨

👉孖宝比萨 $128
(好惹味避风塘鱿鱼圈比萨 + 龙虾汁大虾豆卜比萨)
泰式冬荫公意粉

👉泰式冬荫公意粉 $128
命运赌城小食拼盘

👉命运赌城小食拼盘 $92 (细份)
Menu已经写到明小食随机出😂好彩我地运气唔差 细份都有炸薯角、炸鱼手指、炸鱿鱼圈、原味鸡翼 每人一件满足下嘴馋嘅自己就好 整体不过不失咁 鸡翼细只得黎都几juicy
比利时窝夫

👉比利时窝夫 $72
睇个presentation好得咁 但味道逊色咗啲 waffle底有别于平时食开嘅 偏甜过人 好似食到粒粒砂糖咁🙃唔系我钟意𠮶款 香蕉上有层焦糖脆面系几有心思嘅 至于个雪糕真系不得了🤫一言难尽嘅黑芝麻味 最后乜都食嘅小妹都弃咗
焦糖咖啡味冰沙

👉咖啡系列冰沙 - 焦糖咖啡味 $48
整体唔错 成jar咁大杯😎饮落又唔会溶得好快 唔系过甜嘅焦糖味啱哂我呢啲伪健康人 但焦糖控可能要叫extra caramel kekee

👉鲜奶咖啡 $46
拉花好靓🥺但啡味无乜特别 想专饮啡嘅建议去番cafe叫 呢度都系饮下特色野饮好🥳例如富士山系列呢啲打卡drink好多人叫
孖宝比萨
好惹味避风塘鱿鱼圈比萨