#pb食在中环结合素食与非素食的Cafe🍽️中环呢间cafe位于兰桂坊附近 提倡素食同非素食嘅结合 希望可以同时令两类人一齐享受美食🤪 佢大部分菜式都有两个版本 一个素食版 另一个非素食版😋 例如扒类 素食版有茄子扒 而非素食版就有肉扒 两款望落冇太大差别👍🏻 餐单设计非常有心机❤️.食物选择都几多 有All-day Breakfast、Burger、Salad、Main等等 价钱$88-$138不等😋 饮品方面会有Cocktail、咖啡、Smoothie等😍🔹Yakitori Chicken Burger🍔入面有照烧鸡扒、腌椰菜、酸姜等配料 感觉几日式🤪 Burger包好松软😋 鸡扒唔会好干身 不过略嫌咸咗少少😐 另外burger餐仲配蕃薯条 几好食👍🏻🔹Signature Avo Toast w/ Chicken Breast🥑卖相几色彩缤纷🥰 而且呢个餐几健康🤪 Sourdough Toast好松软😋 上面嘅牛油果泥份量好足 佢有一款配料 我拣左鸡胸 好嫩滑👍🏻 素食人士可转包底做沙律菜底❤️🔹Brain Sharpener🥤以巴西莓、蓝莓、士多啤梨、蝶豆花为主嘅Smoothie组合🤪
#pb食在中环
结合素食与非素食的Cafe🍽️

🔹Yakitori Chicken Burger🍔

🔹Brain Sharpener🥤
以巴西莓、蓝莓、士多啤梨、蝶豆花为主嘅Smoothie组合🤪 饮落酸酸甜甜 唔会超级漏、超级饱肚咁👍🏻

🔹Dirty☕
整体✨ 素食与非素食结合呢个idea几好 可以一齐享受美食👍🏻 店内环境几舒服 食物质素正常发挥 唔算特别惊喜🤪

Orka Restaurant & Specialty Cafe • 🤝🏻🤪
中环云咸街36号地舖