2008-12-28 30 浏览
老公选了此食肆作为我们的结婚周年作庆祝! 不是第一次光顾, 前几年被安排于窗边欣赏夜景, 今晚就坐在宽敞既梳化, 舒服一点! 六点半准时入坐...一个人也没有, 宁静得很! 先来了水及一篮面包, 共有五种, 一般....如果可以暖些少就好啲, 另上了两片蕃茄多士作前菜, 无咩味, 其他菜色如下:蕃茄水牛芝士火箭菜, $188, 水牛芝士不浓郁, 蕃茄尚算新鲜, 但唔清甜, 火箭菜则不提也罢, 垫底既红椰菜有点苦添!栗子牛肉意大利云吞, $198, 以为云吞有馅, 点知系用两片云吞皮夹住牛肉粒...好差, 不过, 牛肉都几腍!炭烧原条鲈鱼, $580, 其实系我要戒口....所以海鲜, 牛扒就唔太叫得, 于是选了个不十分出色又贵既鲈鱼, 肉质带实, 唔系 juicy, 烤鱼对我俩都不是十分喜欢!生日月份有七五折兼送蛋糕 tiramisu, $150/1lb, 蛋糕唔湿, 酒味淡淡, 蛋糕面既可可粉亦唔够, 整体服务尚算可以, 但给人冷冷的感觉, 期待下个月既瑞樵阁!

烤鱼
意大利云吞