2021-03-29 2825 浏览
婚后第五个年头 要好好庆祝吓🎉🎉🎉 今次拣咗东涌喜来登酒店新开业西餐厅 预早订位 request window side 呢间餐厅主打 Dry age 嘅beef 一入门口就会见到布满牛肉嘅嘢Dry age 柜 餐牌方面主要做主打菜 午餐同晚餐meau 系一样仲有一个好好嘅选择就系可以喺餐前或餐后 出去outside area 叹吓酒 谈谈心 可以望到海景机场景 今次就选择先叹杯饮前饮🥂坐一阵再回indoor 所以一次过感受晒餐厅气氛😍餐前面包都系本人好喜欢嘅一个环节 基本上全西餐厅都会自家制 间中都会有惊喜头盘 带子 餐厅亦主打炭烤 口感真系有好香嘅炭烧味道 呢种做法都有别于一般西餐厅 今次仲加送咗烧八爪鱼🐙🐙🐙,因为本身叫咗带子,之前就嚟咗碟八爪鱼,同番侍应讲,佢哋就即时double check 番 我哋就系无叫到八爪鱼,最后就送咗俾我哋食除咗自选Dessert 外, 仲另外加送一个5周年Dessert 完全做到5星级services main course Dry age T Bone 900g 口感松软 仲有好香炭烤味 牛味亦很浓

餐牌方面主要做主打菜 午餐同晚餐meau 系一样
今次就选择先叹杯饮前饮🥂坐一阵再回indoor