2016-08-27 1690 浏览
点心吾一定要饮早茶先有!🙄无「老点」你,今次大胃王D带大家去「老点点心钵仔饭」饮夜茶食点心😂------------------------------1.鲜上肉响铃肠 ⭐️⭐️⭐️⭐️(4星)有我最钟意既肠粉加响铃!真系无唔叫既理由,何况依个仲系人气磅排第2️⃣位 。响铃系炸起即包,入面仲包左旧肉,好脆唔淋,加埋甜豉油好食👅2.吾系老点小汉堡 ⭐️⭐️💫(2.5星)虾饼加wasabi沙律酱既一口汉堡,我觉得个饱好实,如果佢松软d会好食少少,依款试过1次就够😂😂3.清酒云吞鸡 ⭐️⭐️⭐️⭐️(4星)清酒味浓😍鸡肉软滑入味,云吞啖啖肉,饮完个汤宝宝醉了😚钟意清酒既必叫👍🏻4.芝心脆炸虾丸⭐️⭐️⭐️💫(3.5星)虽然咬落无潮流兴既拉丝,但入面满满都系虾肉,少少芝士味,唔错既🤔5.凤爪 唔同出面既咁淋无牙都食到 反而有d干身 但我钟意湿d同唔洗点lun骨既😂6.煎萝卜糕 只系轻微煎过..失望😢
1.鲜上肉响铃肠 ⭐️⭐️⭐️⭐️(4星)
2.吾系老点小汉堡 ⭐️⭐️💫(2.5星)
3.清酒云吞鸡 ⭐️⭐️⭐️⭐️(4星)
4.芝心脆炸虾丸⭐️⭐️⭐️💫(3.5星)
6.煎萝卜糕 只系轻微煎过..失望😢
  • 豉汁蒸凤爪