2022-05-22
之前写过泰亚莱,都提过呢度同九砌汉堡、茶星人,三间外卖店share同一个舖面,仲互相支持,用其中一张单买第二间可减三蚊,一次过食三间嘢好兴奋🥰汉煲首先要拣个base,再拣加唔加配料,最后㨂埋酱汁,搞掂!呢度系猪肉汉堡,啱晒戒牛一族,包亦可换生菜包专益生餇饮食人士呀!带漏咗个盒,不过同佢讲走胶袋,佢就帮我用一个纸盘装晒👍🏻汉堡全部即叫即制一律要等二十分钟,唔想等可以手机落单先!开餐喇!一开仲系热到落唔到手,食住另加嘅薯条先😆😆薯条好味好脆唔多讲喇等咗阵冇咁热就拎起汉堡食,都好贴心全部汉堡用锡纸包一半,比你拎住食时啲酱呀料呀唔会跌走。今日拣了芝士汉堡底加荷包蛋用沙律酱。包煎到脆边超有牛油香😍😍猪肉汉堡扒系homemade texture唔会压碎每啖都仲有咬到肉,煎得香又保留到肉汁!加埋芝士同荷包蛋真系冇得顶,冇叫少酱但又唔会好腻,份量都配得好仔细绝对唔系九砌出嚟!平民价位但超高质,又够邪恶,今日真系回味无穷一定会翻焯😍😍
带漏咗个盒,不过同佢讲走胶袋,佢就帮我用一个纸盘装晒👍🏻
汉堡全部即叫即制一律要等二十分钟,唔想等可以手机落单先!
今日拣了芝士汉堡底加荷包蛋用沙律酱。
包煎到脆边超有牛油香😍😍
平民价位但超高质,又够邪恶,今日真系回味无穷一定会翻焯😍😍