2023-01-30 87 浏览
真心食评唔太差都唔会写,但呢间野真系近十年我食过最差嘅舖,唔讲以为自己返左大陆俾人㓥死牛!我地15人,当日打去订位话我地人数多惊我地坐得耐,要当包场,每人三百min charge,讲真我觉得合理,而且一定会叫多过呢个数,当日去到已经系新年后开哂工嘅日子,但餐牌都要话收新年价!老板娘话个价去到初十五都系新春价!当日入去厨房得一位姐姐,楼面有一个(但原来系第一日返工😑),同埋老板娘,佢喺我地坐底左15分钟都无就走左,我地落order叫野个楼面乜都唔知唔清楚,其实同我地招呼自己无乜分别!新春价餐牌酸菜鱼288,羊腩煲188,胡椒猪肚锅188,问佢呢个价分量有几多,佢话2-3个人都食到,咁我地十几人梗系打孖上啦!当等到个锅黎已经系一个钟之后,仲要唔系锅,系一个图中size嘅锡纸兜,应该长度系无30cm,而且呢个锡纸兜佢话已经系两份嘅分量,即系呢兜咁细兜嘅酸菜鱼(片)佢系收你差唔多六百蚊而个分量少到离哂谱!!入面嘅鱼片少到我地每人只系得一块…….当然其他所谓嘅锅都系咁嘅分量。佢有块板俾你话纸上烧,我地叫左鸡翼,牛肉,猪肉,鱿鱼等,不过所有肉系无调过味嘅,而且你烧𠮶阵亦无俾任个调味料你,劲难食!!

佢有块板俾你话纸上烧,我地叫左鸡翼,牛肉,猪肉,鱿鱼等,不过所有肉系无调过味嘅,而且你烧𠮶阵亦无俾任个调味料你,劲难食!!!

我地叫嘅野食大约十人分量度,但佢出左两个钟,啲野食都未到齐!!而且佢分量极少,我地喺咁冻嘅天气下,两个钟都系饿住个肚!!我地有打过俾老板娘讲返件事,但当然佢态度亦同佢舖头嘅质素一样,奇差!最后我地都系嗱嗱临走,宁愿揾过第二间再食过,呢个开年饭真系食到好嬲!

最好笑喺𠮶日夜晚得我地一班客,𠮶晚我地睇呢度嘅食评全部都系2021年,但我地走左之后,突然多左篇好正面嘅食评,如果大家对呢间有兴趣嘅,真系要好好考虑一下!但我本人一定唔会再去呢间所谓嘅食店!
2023-01-26
庆祝纪念