早前去了所谓西营盘出名煲仔饭,点知后悔莫及!1. 排队无system 2. 成间铺 只有一个伙记落单3. 其他员工 写单耍手拧头,跟进已经等了成个钟的食物,敷衍了事,最后都冇上菜!!4. 见到啲外卖人员 等到非常愤怒当晚叫了三样野,菜同鸡20分钟到,合理唔合理,都算,因为重点叫了煲仔饭,完全理解制作需时,所以30分钟后才跟进,点知餐厅员工话"有架啦有架啦", 咁都系讲个信字咪继续等。 15分钟后再问,餐厅员工话"厨房间唔拎出嚟我拎唔到俾你㗎"。 15分再跟进再问,因为见到隔离张枱客人的食物及煲仔饭也到齐,以我比他们早到,正常应该我的煲仔饭也准备好。。。可惜,最后等了一小时十分钟,员工走过来问"你的煲仔饭仲未到?"我心谂张枱只有食剩下的鸡和菜,好明显就冇煲仔饭啦!!我们决定走了 再等也是不会来。埋单时最后员工话"可能张单无落到 不好意思。。。。" 讲真如果是有心去帮客人跟进,第一次客人问情况底下,你留左单都可以即时补上啦。。。菜味道一般,盐焗鸡非常咸浪费时间 不会再去了
早前去了所谓西营盘出名煲仔饭,点知后悔莫及!

1. 排队无system
2. 成间铺 只有一个伙记落单
4. 见到啲外卖人员 等到非常愤怒

菜味道一般,盐焗鸡非常咸
浪费时间 不会再去了

盐 焗鸡