2013-12-07 4101 浏览
一班朋友去食鸡煲,有人话至尊重庆鸡煲唔错,于是早一星期订位去到人好多好迫。坐得超级唔舒服,迫到你行过一定扫人地既野落地。一坐底 服务员即问要咩煲, 我地点左个少辣,再落单叫火㶽料。问题就黎啦,二个小时晚任食,我地上哂生晚火㶽料,但等左好耐同催左好多次都冇鸡堡, 侍应话要等。。 等左9个字左右。。即系我地仲有1个钟3个字食。问题又黎, 佢同我地讲野食唔可以浪费, 会按两计,但佢上错左个再大d既鸡煲比我地。。。虽则话份量多左冇加我地钱, 但完全食唔哂甘多。个鸡煲味道好重,但唔野味, 好浓。 要不断加汤。 鸡就一上时好滑,过左一阵就唔得,劝大家夹佢地出黎, 想食先滚番热佢。tim,不过冇酒啤 所以冇啤酒提供, 但竟然有汽水柜有3个,任拎, 有韩国梳打, 但冇酒牌所以冇啤酒提供, 但竟然提供有酒精既jolly sandy。仲有雪糕柜, 满哂牛奶公司雪糕。有少少熟食, 个蜜糖芝麻鸡翼好美味! 佢火锅料份量好细, 每款一张纸最多可点3份。其实, 佢听上去真系好似好正, 但去完需要即时上open rice 同大家分享。
一班朋友去食鸡煲,有人话至尊重庆鸡煲唔错,于是早一星期订位

tim,不过冇酒啤 所以冇啤酒提供, 但竟然有

有少少熟食, 个蜜糖芝麻鸡翼好美味!
火锅料份量好细, 每款一张纸最多可点3份。