2024-01-09 78 浏览
由佢一开铺就好想想去试,因为每次经过都总系会有阵阵香味,时为咖啡香,又或意粉香,仿佛用尽唔同「手段」引诱途人,不过可惜我系last minute fighter,所以每次都急急脚走过番工今日终于都「的」起心肝一会佢啦!今次叫咗芝士蕃茄香草鸡肉意识包同意式泡沫咖啡,本身一个包要$47,真系有D贵,不过加$6有cappuccino饮,成件事就唔同讲法啦! 个包真系几足料! 睇相就知道佢个鸡扒都几大件,同M记比真系差得远XD无过多既调味,食落唔会好漏,反而有蕃茄同芝士衬托下成件事变得好fresh~至于cappuccino算易入口,咖啡味唔算特别重,唔会太苦或酸,系适合大众既口味顺带一提佢地只有外卖咋,想坐低食可能要买完行去海旁食啦!
今日终于都「的」起心肝一会佢啦!

顺带一提佢地只有外卖咋,想坐低食可能要买完行去海旁食啦!
2023-12-30
5 分钟 (外卖自取)
$50 (早餐)