香港冬天时冷时热,衬住仲系冻冻地都系同朋友去打多几次边炉先上网见到人推介话依间打边炉有喇沙汤底,自己本身好钟意食喇沙,所以即刻约人去试啦要!去到门口见到都几多人等紧位,好彩咁啱有张二人枱比我地,坐位都几阔唔错唔错〜原来要拣马来喇沙大头虾汤底,就要叫$288既套餐,不过唔紧要〜我地本身就已经想叫象拔蚌海鲜套餐落单一分钟左右汤底就劲快上咗,入面真系好足料咁有两只大头虾,而且个喇沙汤真系好香!然后跟餐既海鲜拼盘都上埋了。入面有七种海鲜,有象拔蚌、圣子、海星斑、鲍鱼、马刀贝等等,净系食晒碟海鲜都饱咗一半呀哈哈之后我地就落单叫咗好多唔同既配料谂住咩都试下,餐厅好贴心咁会因人数而比合适既份量叫咗啲鱼生,朋友食完之后话块三文鱼仲好过出面啲日本放题㖞肉类方面特别推介大家点手切肥牛,食落真系食得出好过自己平时买𠮶啲好多,所以我地食完一碟又一碟〜呀!同埋虾都好新鲜,食落真系爽口唔系梅晒既钟意食海鲜既一定要去试下,依度应该系我食过其中一间高质既打边炉〜(ps.员工服务好好!好有礼貌)
香港冬天时冷时热,衬住仲系冻冻地都系同朋友去打多几次边炉先

马来喇沙大头虾汤底
然后跟餐既海鲜拼盘都上埋了。
海鲜拼盘

叫咗啲鱼生,朋友食完之后话块三文鱼仲好过出面啲日本放题

呀!同埋虾都好新鲜,食落真系爽口唔系梅晒既

(ps.员工服务好好!好有礼貌

2018-01-16