餐厅: 八寶清湯腩
资讯:

2023-09-27 372 浏览
八寳清汤腩 🥩📍 天后电气道124号荣华大厦地舖 (港铁天后站 A2 出口,步行约4分钟)∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎今日为大家推介既,就系呢间米芝连 人气清汤腩铺头😆。 呢间铺头用药膳汤底,味道都唔错,而汤底加入左当归等等药材⋯⋯⋯ 真系好适合冬天食,可以暖暖胃😛。佢地既崩沙腩 同埋 牛丸都好好味,但崩沙腩就会比较贵。🌟 清汤萝卜崩沙腩面 $93虽然真系几贵😂,但小编觉得系值既🤭,崩沙腩系比较淋身,入口即溶既。🌟 清汤萝卜手打牛丸面 $63呢个牛丸真系唔错,唔似系食紧冰鲜牛丸既感觉,加埋个汤底系一流😎。🌟 炸鱼皮 $25普通野,可点 可唔点🙈。整体推介指数:❤️❤️❤️❤️🤍∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎∎︎
八寳清汤腩 🥩

📍 天后电气道124号荣华大厦地舖
(港铁天后站 A2 出口,步行约4分钟)

🌟 清汤萝卜崩沙腩面 $93

🌟 清汤萝卜手打牛丸面 $63

🌟 炸鱼皮 $25
普通野,可点 可唔点🙈。

整体推介指数:❤️❤️❤️❤️🤍