5天前
今日庆祝旧同事揾到新工,又近我,所以就相约去呢间靓靓西餐厅,环境装修美观,食物好食,近期仲推出左开心果!点左2份午市套餐,加配餐汤同饮品。是日餐汤系蘑菇忌廉汤,味道好香,蘑菇香味浓郁又creamy。沙律新鲜又清新。烧美国猪肉眼扒十分靓,用干花去摆碟,颜色鲜艳,未食都觉得好靓!猪肉眼预期之外嘅好味道,猪肉香味好浓郁,仲要系有口感得嚟又好淋同嫩,唔会干身有肉汁,正!烟三文鱼龙虾汁菠菜手工幼面都系咁靓,烟三文鱼份量都几多,个人觉得龙虾汁味道比起茄汁忌廉汁更加好食,浓郁又香。手工幼面挂满黄澄澄酱汁,食起嚟比一般意粉更有口感,味道一流!留意到有新推出我最爱嘅梳乎厘班戟,就算饱都要试下,确实系一个正确选择,好好味!即叫即制,份量十足,食嘅时候梳乎厘入面系又嫩又暖,浓浓蛋香,加上铺面嘅薄荷酱汁,更香又清新。佢仲有开心果同芝士奶盖口味!
点左2份午市套餐,加配餐汤同饮品。
烧美国猪肉眼扒
烟三文鱼龙虾汁菠菜手工幼面