知道{蒙面}至少要等1个钟先有得食,为咗减少轮侯时间,我哋喺铺头开之前半个钟就到达排队🚶🏼‍♀️🚶🏻🚶🏻‍♂️开店前排队嘅人唔算多,所以可以第一轮就入座,唔洗等1个钟咁耐🥹铺头小小,每碗面同小食都系逐一制作,非常之用心❤️亦都因为咁,需要用更多嘅时间等候,想食就要俾耐性⌛️✴️新鲜花甲蕃茄薯仔汤银针粉✴️❤️❤️好钟意依个汤!一定落咗好多蕃茄,煲咗好耐先会有依个味道同浓度,而且仲有大大嚿薯仔,饮汤都饱😍花甲份量好多,胀卜卜够哂甜,边食边感到好幸福☺️✴️韭菜饺蝴蝶腩香菇贡丸河粉✴️同样汤底🍅🍅韭菜饺皮十分之薄,馅料丰富,推荐👍🏻✴️辣味鱿鱼✴️唔食得辣嘅人真系要斟酌,因为呢个辣味好刺激💥我要等到最后食晒碗面,再用蕃茄汤洗一洗先至食到😂✴️糖心卤蛋✴️偏咸,但卤蛋嘅时间刚刚好,呢种流心蛋黄真系好吸引🧚‍♀️✴️蜜汁叉烧串✴️调味都几浓,叉烧比较干同难以从竹签中扯出~无想像中咁好食,试过一次就算🙈

花甲蕃茄薯仔汤银针粉

✴️新鲜花甲蕃茄薯仔汤银针粉✴️

韭菜饺蝴蝶腩香菇贡丸河粉

✴️韭菜饺蝴蝶腩香菇贡丸河粉✴️
同样汤底🍅🍅韭菜饺皮十分之薄,馅料丰富,推荐👍🏻

辣味鱿鱼

✴️辣味鱿鱼✴️

糖心卤蛋

✴️糖心卤蛋✴️
偏咸,但卤蛋嘅时间刚刚好,呢种流心蛋黄真系好吸引🧚‍♀️

蜜汁叉烧串

✴️蜜汁叉烧串✴️