2022-05-08 31 浏览
平时真系好少会写食评,因为唔识写嘢+懒但今次觉得一定要写返篇比呢间👍🏻👍🏻首先我𠮶日book咗枱,但我同朋友都迟咗上去Staff都好体谅咁话唔洗急有留枱比我哋!仲要肯等到尾二朋友到先开始计时间,搞到我超级唔好意思🥺然后呢道真系好难得好难得近乎全部staff态度都系非常好非常有礼貌,呢点真系赞到不得了!!所以我全程都真系食得好开心(尤其做放题呢啲真系好累,我觉得态度就算普普通通都系可接受范围,但呢道真系全部人都一路好好礼貌🥺❣️)净系呢点真系无夸张我要比10000分🤣枱有啲细但都系可接受,欣赏凳系有得放嘢系下面,等我呢啲好多嘢嘅人唔洗揽住个袋食饭🤣同埋周围都好干净,我自己都好怕𠮶啲地面黐立立嘅铺,但呢道完全无呢个问题👍🏻👍🏻然后入正题讲嘢食,食物完全对得住价钱,好味的😋😋 甜品仲要有仙草冻同芋圆呢啲😍😍😍正正正嘢饮我真系劲钟意!自家𠮶啲劲大枝,又好饮,仲要个盖有个窿可以for插饮管呢点好好!唔洗次次都要扭开盖咁饮👍🏻👍🏻呢枝菊花露total拎咗2枝嚟饮,实在系好清甜又唔会淡口到无味咁😙搞到饮到个肚裂开我都坚持要饮第2枝🤣🤣🤣 另外饮咗洛神花都好饮但我最爱都系呢枝菊花露😎👍🏻👍🏻👍🏻其余仲见
平时真系好少会写食评,因为唔识写嘢+懒
但今次觉得一定要写返篇比呢间👍🏻👍🏻

首先我𠮶日book咗枱,但我同朋友都迟咗上去
Staff都好体谅咁话唔洗急有留枱比我哋!
仲要肯等到尾二朋友到先开始计时间,搞到我超级唔好意思🥺

净系呢点真系无夸张我要比10000分🤣

然后入正题讲嘢食,食物完全对得住价钱,好味的😋😋

甜品仲要有仙草冻同芋圆呢啲😍😍😍正正正

其余仲见到有最近新出嘅OOHA罐装嘢饮呀𠮶啲不过我一嚟已经比呢枝菊花露吸引了所以净系饮咗佢哋自己嘅嘢饮😚

沉都好都要讲多次呢道STAFF真系比爆分,真系全程都好好好有礼貌,又会不断提醒我哋要小心整到
真系真系好难得的HAHAHA🤣👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

绝对值得支持!🤤🤤🤤